Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

 

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Szandi*, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jan 14, vas - Early Man London premier
Jan 15, hét - NAACP Awards
Jan 20, szom - Screen Actors Guild Awards
Jan 20, szom - Producers Guild of America Awards
Jan 21, vas - Grammy Awards
Jan 28, vas - London Critics' Circle Awards
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)

 

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.01.21. 21:05
2018.01.21. 20:25
2018.01.21. 20:06
2018.01.21. 19:51
2018.01.21. 16:39
2018.01.21. 16:15
2018.01.21. 16:01
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Maggie Gyllenhaal x Monse

2018.01.11. 21:01, Fanni

Maggie Gyllenhaal is ott volt az idei Golden Globe Awards-on, amit még január 7-én, vasárnap rendeztek meg a Beverly Hilton Hotelben, Beverly Hillsben.

A 40 éves színésznő egy elég vagány, de mégis egyszerű szettet választott a stylistjával erre az alkalomra, ami bár nem volt túl emlékezetes, de az alkalomnak megfelelő volt. Maggie egy fekete, pánt nélküli, aszimmetrikus szabású és flitterekkel, valamint rojtokkal díszített Monse jumpsuit-ot viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Első látásra egyébként ruhának nézett ki ez a darab, viszont ha közelebbről megnézitek, akkor jól láthatjátok, hogy nem erről volt volt; a csípője alatt, ahol a flitteres rész véget érte a szoknyarész is átváltott nadrággá, ami kifejezetten izgalmas és nagyszerű ötlet volt, szóval az alapkoncepció nagyon tetszett. Viszont nem sikerült megfelelően kivitelezniük a tervezést, amit sajnáltam és nagy bánatomra előnytelen is volt a színésznő számára. A legnagyobb gond a felsőrész kialakításával volt, ami túl szűk volt számára, kiemelte a pocakját, valamint a váll- és a dekoltázsrésze elég üres volt, ami szintén nem mutatott jól. Bár Maggie vékony dereka és a formás csípője jól ki lett hangsúlyozva, de ennyi nem volt elegendő számomra ahhoz, hogy megszeressem és az sem hatott meg túlságosan, hogy sikerült valami újat mutatni, mert nem működött rajta. Egyébként is nagyon ritkán vannak a színésznőnek olyan szettjei, amelyek jól néznek ki, bár az tagadhatatlan, hogy szeret kísérletezgetni, amit értékelek. A "Time's Up!" mozgalom támogatása jeléül ő is fekete árnyalatban volt látható, ami a napbarnított bőrszínével nagyon jól nézett ki, míg a flitterekkel sikerült egy kis csillogást és izgalmat belevinniük, akárcsak a rojtokkal. A legjobban egyébként a hosszú fülbevalója tetszett, ami igazán egyszerű, de emlékezetes darab volt, bár magához a szetthez nem passzolt, de önmagában nagyon jól mutatott. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkúval, valamint Jennifer Fisher és Sophie Buhai ékszerekkel tette teljessé.

Maggie haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva, lágy, a régi Hollywood-ot megidéző hullámokba sütöttek be. A sminkje pedig elég öreges lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira bordó rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.