Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.17. 10:28
2018.07.17. 10:02
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mariah Carey x Dolce & Gabbana

2018.01.12. 18:40, Fanni

Mariah Carey is jelen volt a 2018-as Golden Globe Awards-on január 7-én, vasárnap, aminek a beverly hillsi Beverly Hilton Hotel adott otthont.

A 47 éves énekesnő egy igazán elegáns és kifinomult, de tőle megszokottan mégis szexi ruhában érkezett a vörös szőnyeges eseményre, ahol nagyon jól nézett ki. Mariah egy fekete, mélyen dekoltált, aszimmetrikus pánttal és rövid uszállyal kiegészített, sellőszabású Dolce & Gabbana estélyit viselt, amit kifejezetten az ő számára terveztek. Bár semmi újat nem tudott mutatni, sőt a 2000-es éveket is sikerült nagyon jól megidéznie ezzel a választásával, de mégis azt kell mondanom, hogy magához képest most nézett ki a legjobban már évek óta. Egyáltalán nem éreztem azt, hogy túl erőltetett, vagy túl szexi és kihívó lett volna, sikerült megtalálnia az arany középutat, bár ezt az új stylistjának is köszönhetjük. A kreáció szabása fantasztikus volt, tényleg tökéletesen követte Mariah formás alakját, aminek köszönhetően a vékony dereka és a csípője is hibátlanul ki lett hangsúlyozva, valamint a dekoltázsára is kifejezetten jól felhívták a figyelmünket. Utóbbiba egy kicsit bele is tudok kötni, mivel a melleit jól láthatóan túlságosan is felpolcolták és a felsőrészt nem túl sok minden tartotta a helyét, így csodálkozom, hogy az estét megúszta villantások nélkül, szóval ezen a területen egy kicsit biztosan alakítottam volna, de minden más rendben volt szerintem. Igaz azt azért még bevallhatom, hogy máson nem igazán szeretném viszontlátni az ehhez hasonló estélyiket. Az énekesnő szintén egy fekete árnyalat mellett tette le a voksát, ami az ő esetében nem lett semmivel sem feldíszítve, így elég egyszerű volt a végeredmény, de a barnás bőrszínével és a szőke hajával is nagyszerű kontrasztot alkotott, a redőzött részletekkel pedig egy kis különlegességet azért sikerült az összhatásba belecsempészniük. Kiegészítőként egy pár fekete Giuseppe Zanotti magassarkút és Chopard ékszereket választott.

Mariah haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a vállaira omolva. A sminkje a megszokottak szerint elég feltűnő lett; a szemeit sötétbarna és csillogó arany szemhéjpúderrel, valamint műszempillával emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, valamint highlighter-t vittek fel rá, végezetül az ajkaira barna rúzs került.

Még nincs hozzászólás.