Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Feb 3, szom - Directors Guild of America Awards
Feb 5, hét - Academy Awards Nominees Luncheon
Feb 6, kedd - The Mercy London premier
Feb 6, kedd - InStyle EE Rising Star Party
Feb 7, szer - amfAR New York Gála
Feb 8, csüt - Black Panther London premier
Feb 8, csüt - Evening Standard British Film Awards
Feb 11, vas - Festival of the Heart Gála
Feb 11, vas - Writers Guild of America Awards
Feb 15, csüt - I, Tonya London premier
Feb 19, hét - Red Sparrow London premier
Feb 28, szer - BAFTA Awards
Márc 3, szom - Independent Film Spirit Awards
Márc 4, vas - Academy Awards (Oscar)
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.02.20. 12:14
2018.02.20. 11:16
2018.02.19. 20:02
2018.02.19. 19:48
2018.02.19. 19:10
2018.02.19. 17:55
2018.02.19. 16:43
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Alison Sudol x Miu Miu

2018.01.21. 19:51, Fanni

Alison Sudol is a meghívottak között volt a január 11-én, csütörtök délután megrendezett 2018-as Critics' Choice Awards-on, aminek a santa monicai Baker Hangar adott otthont.

A 33 éves színésznőt ismét egy nagyon nőies és elegáns, de kicsit vintage stílusú kreációban láthattuk a díjátadón, ahol remekül nézett ki. Alison egy fekete, elől és hátul is mélyen kivágott, lágy esésű, valamint ezüst részletekkel díszített cutsom made Miu Miu estélyit viselt. A színésznő megjelenéseire még 2016 végén figyeltem fel, amikor a filmjét népszerűsítette és az akkori választásaival sikerült elbűvölnie és a körülötte kialakult szeretetem azóta sem múlt el, egyszerűen csak kevesebb eseményen láthattuk az elmúlt egy évben. De most visszatért (nagy örömömre) és azóta is nagyszerű szettekben láthatjuk, amit nem csak neki, de a stylistjának is köszönhetünk. Talán még emlékeztek a 'Fantastic Beasts and Where to Find Them' new yorki premierjén viselt, szintén custom made Miu Miu ruhájára, mivel még a "BTOTY" listánkra is felkerült a 2016-os év végén. Most újból az olasz divatház tervezett számára egy klasszikus, de mégis friss és fiatalos ruhát, ami nem csak a színésznőhöz passzolt, de az eseményhez is. A szabásba egyáltalán nem lehet hibákat találni, hiszen Alison kecses alakját végig nagyon szépen követte, ami lehetővé tette, hogy a vékony dereka és a csípője is ki legyen emelve, míg a mély kivágásokkal kacérabbá tudták tenni a végeredmény, a dekoltázsára is elég nagy figyelem került. Bár most nem volt "kötelező" fekete árnyalatot viselnie, de a színésznő mégis ezt tette, amit egyáltalán nem bántam, mert az esetek legnagyobb részében színes, vagy nagyon visszafogott, fehér kreációkban láthattuk eddig, szóval egy kicsi tudott ismét a sötét árnyalatokkal kísérletezgetni, amelyek egyébként a világos bőrszínével és a szőke hajával is remek kontrasztot alkotnak, a felsőrészen elhelyezett ezüst díszítéssel pedig egy kis izgalmat és csillogást is belecsempésztek az összhatásba. Kiegészítőként egy pár Miu Miu magassarkút és Neil Lane ékszereket választott.

Alison haja leengedve maradt, amit laza hullámokba besütve viselt. A sminkje szintén egyszerű és természetes lett; a szemeit vékony, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították is, míg az ajkaira nude színű matt rúzs került.

Még nincs hozzászólás.