Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Aug 7, kedd - Crazy Rich Asians Los Angeles premier
Aug 9, csüt - The Hollywood Foreign Press Association Party
Aug 9, csüt - The Wife London premier
Aug 9, csüt - Mile 22 Los Angeles premier
Aug 12, vas - Teen Choice Awards
Aug 16, csüt - The Children Act London premier
Aug 17, pén - The Last Witness London premier
Aug 20, hét - MTV Video Music Awards
Aug 20, hét - BlacKkKlansman London premier
Aug 22, szer - The Miseducation of Cameron Post London premier
Aug 22, szer - American Animals London premier
Aug 29-Szept 8, szer-szom - Velencei Filmfesztivál
Aug 31-Szept 9, pén-vas - Deauville-i Amerikai Filmfesztivál
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 17, hét - Emmy Awards
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.08.18. 12:50
2018.08.16. 19:24
2018.08.16. 18:26
2018.08.16. 17:11
2018.08.16. 16:28
2018.08.16. 16:11
2018.08.16. 15:04
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Mary Elizabeth Winstead x Delpozo

2018.01.21. 20:06, Fanni

Mary Elizabeth Winstead is ott volt az idei Critics' Choice Awards-on, amit január 11-én, csütörtök délután rendeztek meg és a Santa Monica-ban található Baker Hangar adott otthont.

A 33 éves színésznő egy igazán drámai, modern és romantikus stílusú kreációban érkezett a díjátadóra, ahol mesésen festett. Mary egy tüllből elkészített, neon sárga, nude és világos szürke színekből összeálló és lágy esésű Delpozo estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból. A spanyol divatház a kedvenceim közé tartozik, éppen ezért sajnálom, hogy ennyire elhanyagolják a stylistok és a hírességek is, pedig rengeteg csodás darabot tartalmaznak a kollekcióik. Ez alkalommal szerencsére a színésznő és a csapata egy remek darab mellett döntött, amibe minden megvolt ahhoz, hogy felhívja magára a figyelmet, de mégsem esett semmivel sem túlzásokba. Összességében azt mondhatjuk el a végeredményről, hogy Mary úgy nézett ki, mint egy modern tündérmese főszereplője, nagyon bájos és imádni való volt, a ruha pedig egy csoda. Bár semmi újdonságot nem mutattak be, viszont a felsőrész kialakítása mégis nagyon izgalmas és különleges lett az aszimmetrikus kialakításának, az ejtett vállrésznek és a hatalmas, szintén tüllből elkészítet virágnak köszönhetően. Sőt, ahozz képest, hogy tényleg elég sok réteg tüll anyagot használat fel, a fiatal tehetség kecses alakja egyáltalán nem veszett el benne, sőt a vékony derekára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű figyelem került, plusz visszafogottan még a vállára is felhívták a figyelmünket, amitől az egész kicsit kacérabb lett. Az egyetlen dolog, amibe egy kicsit bele tudok kötni az az lenne, hogy nem pont erre az eseményre kellett volna felvennie, mert bár elegáns volt, de egy kicsit túlzás. Egy nagyobb kaliberű díjátadón sokkal jobban megállta volna a helyét, hiszen itt tényleg voltak olyan jelenlévők, akik nagyon lazára vették az egészet, de ettől függetlenül is az egyik nagy kedvencem volt. A kellemes, tavaszias színkombináció pedig meglepően jól működött Mary világos bőrszínével, még a nude szín is, pedig ez az árnyalat elég trükkös, hiszen közel áll a bőrtónusához. Ezen természetesen az élénk sárga árnyalat is sokat tudott segíteni, a kombinált színek pedig nem csak egymással, de a színésznő hajával és a bőrével is nagyszerű összhangot alkottak. A megjelenését egy pár Charlotte Olympia magassarkúval, fehér Anya Hindermarch clutch-csal és Irene Neuwirth ékszerekkel egészítette ki.

Mary haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és elég rendezetlen hullámokba besütve viselt, ami helyett egy sikkesebb verzió jobban mutatott volna. A sminkje viszont a maga egyszerűségével rendben volt; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, végül az ajkaira bordó rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.