Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/20
Képre vár: Szandi*, Szandi, Iza, katie
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy ne jelentkezzetek, mert betelt a helyek száma!

 
Események
Márc 11, vas iHeart Radio Music Awards
Márc 13, kedd - A Wrinkle In Time London premier
Márc 17, szom - Wearable Art Gála
Márc 17, szom - Pandas Los Angeles premier
Márc 18, vas - Empire Awards
Márc 19, hét - Blossom Ball
Márc 19, hét - Ready Player One London premier
Márc 20, kedd - THR & Jimmy Choo Power Stylists Dinner
Márc 21, szer - The Thirst Project Gála
Márc 21, szer - Pacific Rim Uprising Los Angeles premier
Márc 21, szer - Game Over, Man! Los Angeles premier
Márc 21, szer - Flaunt x Fendi Launch parti
Márc 22, csüt - Global Gift Gála Madrid
Márc 24, szom - Monaco Rose Ball
Márc 24, szom - Nickelodeon Kids's Choice Awards
Márc 26, hét - amfAR Gála Hong Kong
Márc 26, hét - Ready Player One Los Angeles premier
Ápr 9, hét - The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society London premier
Ápr 18-29, szer-vas - Tribeca Filmfesztivál
Ápr 19, csüt - The Handmaiden's Tale Los Angeles premier
Ápr 23, hét - The Avengers: Infinity War Los Angeles premier
Máj 8-19, kedd-szom - Cannes Filmfesztivál
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.03.24. 19:35
2018.03.24. 14:59
2018.03.23. 20:32
2018.03.23. 18:36
2018.03.22. 18:00
2018.03.22. 09:28
2018.03.22. 09:12
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Leslie Mann x Zac Posen

2018.03.11. 12:45, Fanni

Leslie Mann is a meghívottak között volt az 2017-as Academy Awards-on, amit március 4-én, vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Dolby Theatre-ben.

A 45 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, romantikus stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol nagyon bájosan festett ismételten. Leslie egy élénk piros, fodrokkal és virágmintákkal díszített, pánt nélküli és hosszú uszállyal kiegészített Zac Posen estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Bár a végeredményre nem mondhatjuk azt, hogy egyedi lenne, hiszen nem mutatott semmi újat a választásával, de összességében mégis nagyon csinos volt és láthatóan a színésznő is remekül érezte magát a kreációban és ez a legfontosabb. A szabás tökéletes volt a klasszikus kialakításának hála, amivel nehezen lehet hibázni és szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, aminek hála a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem kerülthetett, illetve sejtelmesen még a vállait is sikerült megvillantania, amitől kacárabb lett a megjelenése. Az egyetlen dolog, ami nem igazán tetszett az az anyaghasználat volt, az organzától engem alapból is kiráz a hideg, kifejezetten utálom és egyáltalán nem viselném, bár az nem szokott zavarni, ha másokon látom, de ez esetben elég olcsó végeredményt kölcsönzött a tervezésnek, amin mindenképpen jó lett volna változtatniuk. Az egészben a legnagyobb kedvencem az élénk és friss színválasztás volt; ez a gyönyörű piros árnyalat hihetetlenül izgalmas és feltűnő volt, szerencsére Leslie világos bőrszínével és vöröses-szőke hajával is remek összhangot alkotott, a virágmintákkal pedig még nőiesebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár Neil J. Rodgers magassarkút, bordó Helmer clutch-ot, valamint Roberto Coin ékszereket választott.

Leslie haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a hátára omolva, ami helyett valami mást és izgalmasabbat szívesebben láttam volna, mert ez túl egyszerű volt. Viszont a sminkje hibátlan; a szemeit fekete szemceruzával és arany szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, valamint highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.