Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Leslie Mann x Zac Posen

2018.03.11. 12:45, Fanni

Leslie Mann is a meghívottak között volt az 2017-as Academy Awards-on, amit március 4-én, vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Dolby Theatre-ben.

A 45 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, romantikus stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol nagyon bájosan festett ismételten. Leslie egy élénk piros, fodrokkal és virágmintákkal díszített, pánt nélküli és hosszú uszállyal kiegészített Zac Posen estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Bár a végeredményre nem mondhatjuk azt, hogy egyedi lenne, hiszen nem mutatott semmi újat a választásával, de összességében mégis nagyon csinos volt és láthatóan a színésznő is remekül érezte magát a kreációban és ez a legfontosabb. A szabás tökéletes volt a klasszikus kialakításának hála, amivel nehezen lehet hibázni és szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, aminek hála a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem kerülthetett, illetve sejtelmesen még a vállait is sikerült megvillantania, amitől kacárabb lett a megjelenése. Az egyetlen dolog, ami nem igazán tetszett az az anyaghasználat volt, az organzától engem alapból is kiráz a hideg, kifejezetten utálom és egyáltalán nem viselném, bár az nem szokott zavarni, ha másokon látom, de ez esetben elég olcsó végeredményt kölcsönzött a tervezésnek, amin mindenképpen jó lett volna változtatniuk. Az egészben a legnagyobb kedvencem az élénk és friss színválasztás volt; ez a gyönyörű piros árnyalat hihetetlenül izgalmas és feltűnő volt, szerencsére Leslie világos bőrszínével és vöröses-szőke hajával is remek összhangot alkotott, a virágmintákkal pedig még nőiesebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár Neil J. Rodgers magassarkút, bordó Helmer clutch-ot, valamint Roberto Coin ékszereket választott.

Leslie haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a hátára omolva, ami helyett valami mást és izgalmasabbat szívesebben láttam volna, mert ez túl egyszerű volt. Viszont a sminkje hibátlan; a szemeit fekete szemceruzával és arany szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, valamint highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.