Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Leslie Mann x Zac Posen

2018.03.11. 12:45, Fanni

Leslie Mann is a meghívottak között volt az 2017-as Academy Awards-on, amit március 4-én, vasárnap este rendeztek meg a los angelesi Dolby Theatre-ben.

A 45 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, romantikus stílusú darabban lépett a vörös szőnyegre, ahol nagyon bájosan festett ismételten. Leslie egy élénk piros, fodrokkal és virágmintákkal díszített, pánt nélküli és hosszú uszállyal kiegészített Zac Posen estélyit viselt a 2018-as Resort kollekcióból. Bár a végeredményre nem mondhatjuk azt, hogy egyedi lenne, hiszen nem mutatott semmi újat a választásával, de összességében mégis nagyon csinos volt és láthatóan a színésznő is remekül érezte magát a kreációban és ez a legfontosabb. A szabás tökéletes volt a klasszikus kialakításának hála, amivel nehezen lehet hibázni és szerencsére az alakja számára is nagyon előnyös volt, aminek hála a vékony derekára és a csípőjére is elegendő figyelem kerülthetett, illetve sejtelmesen még a vállait is sikerült megvillantania, amitől kacárabb lett a megjelenése. Az egyetlen dolog, ami nem igazán tetszett az az anyaghasználat volt, az organzától engem alapból is kiráz a hideg, kifejezetten utálom és egyáltalán nem viselném, bár az nem szokott zavarni, ha másokon látom, de ez esetben elég olcsó végeredményt kölcsönzött a tervezésnek, amin mindenképpen jó lett volna változtatniuk. Az egészben a legnagyobb kedvencem az élénk és friss színválasztás volt; ez a gyönyörű piros árnyalat hihetetlenül izgalmas és feltűnő volt, szerencsére Leslie világos bőrszínével és vöröses-szőke hajával is remek összhangot alkotott, a virágmintákkal pedig még nőiesebbé varázsolták az összhatást. A megjelenését egy pár Neil J. Rodgers magassarkút, bordó Helmer clutch-ot, valamint Roberto Coin ékszereket választott.

Leslie haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és lágy hullámokba besütve viselt a hátára omolva, ami helyett valami mást és izgalmasabbat szívesebben láttam volna, mert ez túl egyszerű volt. Viszont a sminkje hibátlan; a szemeit fekete szemceruzával és arany szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították is, valamint highlighter-t is vittek fel rá, végezetül az ajkaira piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.