Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.23. 18:56
2018.09.23. 18:43
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Kara Tointon x Blumarine

2018.04.16. 17:54, Fanni

Kara Tointon szintén hivatalos volt az idei Olivier Awards-ra, amit még április 8-án, vasárnap kora este rendeztek meg a londoni Royal Albert Hall-ban.

A 34 éves brit színésznő egy igazán friss és kacér, de az eseménynek megfelelően elegáns outfitet választott, amiben mesésen nézett ki. Kara egy fehér alapszínű, légy esésű, rödvi uszállyal, illetve ejtett vállrésszel kiegészített Blumarine estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit lila és zöld virágmintákkal díszítettek fel. A végeredmény maga volt a megtestesült tökéletesség, imádtam a megjelenésének a bohém, kicsit romantikus stílusát, ami fantasztikus volt és a jelenlegi évszaknak is megfelelt a választása, mert tavaszias volt az egész, modernebb elemekkel megfűszerezve. A könnyed és légies siffon anyagnak köszönhető, hogy ennyire gyönyörű lett ez a tervezés, az pedig külön öröm volt számomra, hogy a színésznő kedvéért változtattak az estélyin, így rajta már nem átlátszó formában láthattuk, ahogy azt a kifutón eredetileg bemutatták. Ennek az apró változtatásnak köszönhetően a megjelenése sokkal kifinomultabb volt, viszont a vállvillantásának köszönhetően egy kis sejtelmességet mégis bele tudtak csempészni, ami a modern részleteket kölcsönözte számára. A szabás tökéletes volt, bár olyan nagy hangsúly nem került Kara alakjára, de a vékony dereka és a csípője még ennek ellenére is megfelelő figyelmet kapott, illetve ahogy már emlegettem a vállait is kiemelték. A színvilág visszafogott és letisztult volt, főleg ami a fehér alapszínt illeti, de ez az enyhén napbarnított bőrszínével nagyszerű összhangot alkotott, akárcsak a szőke hajával, míg a lila és a zöld virágmintákkal nem csak színeket tudtak belevinni a megjelenésébe, hanem izgalmassá és romantikus hangulatúvá tették azt, amivel feltették a pontot az i-re. Az uszály és az ejtett vállrész is hibátlan megoldás volt, de ismét a szoknya lágy esése tetszett a legjobban. Kiegészítőként egy pár Jimmy Choo magassarkút, lila Ethan K clutch-ot és James Ganh ékszereket választott.

Kara haját egy laza, alacsonyan elhelyezett és elől kicsit megemelt kontyba készítették el. A sminkje szintén klasszikus stílusú volt; a szemeit fekete szemceruzával és szempillaspirállal emelték ki, az arcát finoman kontúrozták, míg az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.