RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.16. 21:41
2018.12.16. 21:01
2018.12.14. 20:35
2018.12.14. 19:55
2018.12.14. 19:12
2018.12.14. 12:27
2018.12.14. 12:03
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Charlotte Riley x Oscar de la Renta

2018.07.10. 11:44, Fanni

Charlotte Riley július 4-én, szerda késő délután hivatalos volt a 'Swimming with Men' premierjére, amit Londonban rendeztek meg a Curzon Mayfair Hotelben.

A film 36 éves színésznője egy nagyon bájos, romantikus stílusú és nagyon előkelő kreációt választott erre az alkalomra, amiben szó szerint ragyogott. Charlotte egy hófehér, 3D-s organza kör alakú díszítőelemekkel kiegészített, valamint fekete bársony masnival díszített Oscar de la Renta ruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. A színésznőről eddig azt hiszem egyszer, vagy talán kétszer írtam az oldalon, viszont azt kell mondanom, hogy az eddig látott összes outfitje közül ez tetszett a legjobban a kifinomult, de mégis "kislányos" vonala miatt, ami igazán elbűvölővé tette a végeredményt. Bár a szabás jól láthatóan nem hangsúlyozta ki Charlotte alakját a bővebb sziluettje miatt, viszont előnyös volt számára ebben a formában is, mivel az alakja nem tűnt szélesebbnek benne, ráadásul sikerült kacéran megvillantania a vállait, illetve a lábait is, de egyikkel sem esett túlzásokba, aminek örültem. A ruhán elhelyezett 3D-s elemek is nagyon tetszettek, amitől nem csak játékosabb lett az összhatás, de dimenziót tettek bele, plusz mozgás közben még izgalmasabb lett az egész, mintha csak repült volna a színésznő után a kreáció, így nem tudok igazából mibe belekötni, mert sikerült elbűvölnie. A kislányos vonalat a fekete bárson masnival sikerült egy kicsit kontrasztba állítania, aminek köszönhetően a megjelenése sokkal jobban passzolt a korához és bár első látásra talán soknak, vagy furának tűnhet, de pont ez kellett a ruha mellé, ami feltette a pontot az i-re. Az öszhatás tetőtől-talpig tökéletes volt, egyszerűen imádtam a ruhát és azt is, ahogy Charlotte viselte. A fehér alapszín is rendben volt, friss és könnyed lett tőle az egész, ráadásul a színésznő világos bőrszínével és a sötétbarna hajszínével is szépen kiegészítették egymást. A styling minimalista volt ugyan, de a már így is elég mozgalmas és izgalmas ruha mellé pont ezek a darabok voltak a legmegfelelőbbek. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Jessica McCormack ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Charlotte rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkjével is az egyszerűség elvét követte; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.