Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.23. 18:56
2018.09.23. 18:43
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Charlotte Riley x Oscar de la Renta

2018.07.10. 11:44, Fanni

Charlotte Riley július 4-én, szerda késő délután hivatalos volt a 'Swimming with Men' premierjére, amit Londonban rendeztek meg a Curzon Mayfair Hotelben.

A film 36 éves színésznője egy nagyon bájos, romantikus stílusú és nagyon előkelő kreációt választott erre az alkalomra, amiben szó szerint ragyogott. Charlotte egy hófehér, 3D-s organza kör alakú díszítőelemekkel kiegészített, valamint fekete bársony masnival díszített Oscar de la Renta ruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. A színésznőről eddig azt hiszem egyszer, vagy talán kétszer írtam az oldalon, viszont azt kell mondanom, hogy az eddig látott összes outfitje közül ez tetszett a legjobban a kifinomult, de mégis "kislányos" vonala miatt, ami igazán elbűvölővé tette a végeredményt. Bár a szabás jól láthatóan nem hangsúlyozta ki Charlotte alakját a bővebb sziluettje miatt, viszont előnyös volt számára ebben a formában is, mivel az alakja nem tűnt szélesebbnek benne, ráadásul sikerült kacéran megvillantania a vállait, illetve a lábait is, de egyikkel sem esett túlzásokba, aminek örültem. A ruhán elhelyezett 3D-s elemek is nagyon tetszettek, amitől nem csak játékosabb lett az összhatás, de dimenziót tettek bele, plusz mozgás közben még izgalmasabb lett az egész, mintha csak repült volna a színésznő után a kreáció, így nem tudok igazából mibe belekötni, mert sikerült elbűvölnie. A kislányos vonalat a fekete bárson masnival sikerült egy kicsit kontrasztba állítania, aminek köszönhetően a megjelenése sokkal jobban passzolt a korához és bár első látásra talán soknak, vagy furának tűnhet, de pont ez kellett a ruha mellé, ami feltette a pontot az i-re. Az öszhatás tetőtől-talpig tökéletes volt, egyszerűen imádtam a ruhát és azt is, ahogy Charlotte viselte. A fehér alapszín is rendben volt, friss és könnyed lett tőle az egész, ráadásul a színésznő világos bőrszínével és a sötétbarna hajszínével is szépen kiegészítették egymást. A styling minimalista volt ugyan, de a már így is elég mozgalmas és izgalmas ruha mellé pont ezek a darabok voltak a legmegfelelőbbek. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Jessica McCormack ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Charlotte rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkjével is az egyszerűség elvét követte; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.