Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/16
Képre vár: Barbi, Viki, Monic
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Júl 4, szer - Swimming with Men London premier
Júl 5, szer - Terminal London premier
Júl 8, vas - The Incredibles 2 London premier
Júl 11, szerda - Don't Worry He Won't Get Far on Foot Los Angeles premier
Júl 12, csüt - Sports Illustrated: The Fashionable 50 Party
Júl 13, pén - Mission Impossible: Fallout London premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.07.15. 20:29
2018.07.14. 18:17
2018.07.14. 17:55
2018.07.14. 15:26
2018.07.14. 15:00
2018.07.11. 20:55
2018.07.11. 20:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Charlotte Riley x Oscar de la Renta

2018.07.10. 11:44, Fanni

Charlotte Riley július 4-én, szerda késő délután hivatalos volt a 'Swimming with Men' premierjére, amit Londonban rendeztek meg a Curzon Mayfair Hotelben.

A film 36 éves színésznője egy nagyon bájos, romantikus stílusú és nagyon előkelő kreációt választott erre az alkalomra, amiben szó szerint ragyogott. Charlotte egy hófehér, 3D-s organza kör alakú díszítőelemekkel kiegészített, valamint fekete bársony masnival díszített Oscar de la Renta ruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból. A színésznőről eddig azt hiszem egyszer, vagy talán kétszer írtam az oldalon, viszont azt kell mondanom, hogy az eddig látott összes outfitje közül ez tetszett a legjobban a kifinomult, de mégis "kislányos" vonala miatt, ami igazán elbűvölővé tette a végeredményt. Bár a szabás jól láthatóan nem hangsúlyozta ki Charlotte alakját a bővebb sziluettje miatt, viszont előnyös volt számára ebben a formában is, mivel az alakja nem tűnt szélesebbnek benne, ráadásul sikerült kacéran megvillantania a vállait, illetve a lábait is, de egyikkel sem esett túlzásokba, aminek örültem. A ruhán elhelyezett 3D-s elemek is nagyon tetszettek, amitől nem csak játékosabb lett az összhatás, de dimenziót tettek bele, plusz mozgás közben még izgalmasabb lett az egész, mintha csak repült volna a színésznő után a kreáció, így nem tudok igazából mibe belekötni, mert sikerült elbűvölnie. A kislányos vonalat a fekete bárson masnival sikerült egy kicsit kontrasztba állítania, aminek köszönhetően a megjelenése sokkal jobban passzolt a korához és bár első látásra talán soknak, vagy furának tűnhet, de pont ez kellett a ruha mellé, ami feltette a pontot az i-re. Az öszhatás tetőtől-talpig tökéletes volt, egyszerűen imádtam a ruhát és azt is, ahogy Charlotte viselte. A fehér alapszín is rendben volt, friss és könnyed lett tőle az egész, ráadásul a színésznő világos bőrszínével és a sötétbarna hajszínével is szépen kiegészítették egymást. A styling minimalista volt ugyan, de a már így is elég mozgalmas és izgalmas ruha mellé pont ezek a darabok voltak a legmegfelelőbbek. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal és Jessica McCormack ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Charlotte rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkjével is az egyszerűség elvét követte; a szemeit sötétbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira nude színű rúzst került.

Még nincs hozzászólás.