RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.17. 19:42
2018.12.17. 18:54
2018.12.17. 18:15
2018.12.17. 12:11
2018.12.17. 11:51
2018.12.17. 11:26
2018.12.17. 11:13
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Eva Longoria x Mario Dice

2018.08.09. 11:23, Fanni

Eva Longoria szintén ott volt a 'Dog Days' premierjén, amit augusztus 5-én, vasárnap délután rendeztek meg Los Angelesben és a Westfield Century Theatre adott neki otthont.

A 43 éves színésznő egy egyszerű, de mégis szexi és nőies ruhadarab mellett döntött ez alkalommal, ami a nagy visszatérése volt a szülése után és csak úgy ragyogott a fotósok előtt. Eva egy hófehér, mélyen dekoltált és finoman aszimmetrikus szabású Mario Dice blézerkialakítású miniruhát viselt a 2015-ös őszi/téli kollekcióból. A színésznőről már tudhatjuk, hogy kifejezetten formás teste van, viszont nagyon alacsony, így nagyon kellene figyelnie arra, hogy mit visel nem csak a nagy eseményeken, hanem a hétköznapokon is, hiszen nem sok fazon áll neki jól. Most a megszokottnál jobban választott ruhát a stylistja segítségével, de az igazat megvaééva még ez sem volt az igazi. Sajnos a vállrész merev kialakítása nem volt túlságosan jó döntés Eva számára, hiszen sokkal szélesebbnek tűnt benne a felsőteste, mint amilyen valójában, illetve maga a ruha is nagyobb volt rá, legalább egy, vagy két számmal, hiszen az alakja teljesen elveszett benne. Sőt a dereka és a csípője teljesen egy vonalba került, nem lett kihangsúlyozva a formás csípője, de legalább ez helyett nagy figyelem került a lábaira, aminek örültem, de nem volt elegendő. A dekoltázsrészől pedig csak annyit írnék, hogy a kifutón bemutatott, eredeti verzó sokkal jobban tetszett és neki is jobban állt volna a kicsit keskenyebb kivágás, mert így még inkább szélesebbnek tűnt ez a rész a testén. Ezen kívük másba nem igazán lehet belekötni, bár az igaz, hogy a styling nekem személy szerint nem tetszett, viszont megfelelő volt és megállta a helyét az eseményen, plusz az ehhez hasonló átlátszó, PVC-ből készült cipők nagyon népszerűek mostanában, így nem lőtt mellé, egyszerűen csak nem az én stílusom. A fehér színválasztásért viszont jár Eva-nak a pluszpont, tetszett, hogy egy friss és letisztult árnyalat mellett döntött, ami a kreol bőrszínével is mesés összhangot alkotott, akárcsak a sötétbarna hajszínével. Kiegészítőként egy pár átlátszó Marskinryyppy magassarkú szandált és EF Collection ékszereket választott.

Eva haját egy elől megemelt és alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje a megszokottak szerint feltűnő és elég sötét lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosították, míg az ajkaira piros rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.