RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Nov 29, csüt - Mary Poppins Returns Los Angeles premier
Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.12.16. 21:41
2018.12.16. 21:01
2018.12.14. 20:35
2018.12.14. 19:55
2018.12.14. 19:12
2018.12.14. 12:27
2018.12.14. 12:03
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Holland Roden x Azzi & Osta

2018.08.09. 20:51, Fanni

Holland Roden is hivatalos volt a 'The Meg' los angelesi premierjére, amit augusztus 6-án, hétfő este rendeztek meg a TCL Chinese Theatre-ben.

A 31 éves színésznő egy igazán izgalmas és egyben elegáns, modern stílusú kreációban érkezett a vetítésre, ahol mesésen festett. Holland egy kétrészes Azzi & Osta tervezést viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami egy kivágással és magasított nyakrésszel kiegészített rózsaszín topból, illetve egy piros alapszínű, egyenes szabású és magasított derekú nadrágból állt össze, amit oldalt egy hatalmas, 3D-s fodrokból elkészített virággal díszítettek fel. A színésznőnek sikerült bebizonyítania, hogy nem feltétlenül kell estélyit viselnie valakinek ahhoz, hogy maradandót alkosson a vörös szőnyegen, vagy hogy drámai legyen a végeredmény, hiszen egy ehhez hasonló, különleges darabbal is könnyen el lehet érni ezt a hatást. Bár azt nem mondanám, hogy ez a valaha látott legelőnyösebb outfit Holland-on, viszont összességében elégedett voltam az összhatással és tényleg csinos volt benne, én személy szerint csak a felsőrészen változtattam volna. Sajnos ennek a kialakítása a magasított nyakrész és a vastag pántos megoldás miatt nem volt tökéletes számára, hiszen a felsőteste sokkal szélesebbnek tűnt benne, mint amilyen valójában, amin a kivágás sem igazán segített, ahogy a hátul elhelyetett fodros rész sem. Sokkal jobban állt volna neki egy pánt nélküli bandeau top, vagy egy spagettipántos darab ez helyett. A nadrág szerencsére rendben volt, igaz lehetett volna egy kicsit figyelni az anyagra, hogy ne gyűrődjön össze, de ez volt a legkisebb probléma az egész megjelenésével. Holland alakja egyébként kifejezetten jól ki lett hangsúlyozva, a vékony derekkára és a csípőjére is megfelelő mennyiségű figyelem került, illetve sejtelmesen még a dekoltázsát is kiemelték, bár ezzel nem estek túlzásokba. Az egészben a színvilág volt a kedvencem, ami a nyári évszaknak tökéletesen megfelelt, én amúgy is szeretem a rózsaszín és a piros árnyalatok párosítását, így nem tudott ezzel nálam mellélőni, gyönyörűen kiegészítették egymást és a színésznő bőrszínével is megállták a helyüket, de az outfit csúcspontja a nadrágon elhelyezett fodros részlet volt. A megjelenését egy pár fehér Sophia Webster magassarkú szandállal és Ben Bridge, Meira T, illetve Cirari ékszerekkel tette teljessé.

Holland haját egy középen elválasztott, szoros és alacsonyan elhelyezett kontyba fogták össze, így a ruhán maradhatott a hangsúly. A sminkje friss és színes lett; a szemeit rózsaszín és bordó szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, végezetül az ajkaira rózsaszínes-nude rúzs került.

Még nincs hozzászólás.