RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
2019.01.14. 21:35
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Camila Mendes x Fendi

2018.08.16. 18:26, Fanni

Camila Mendes is ellátogatott a 2018-as Teen Choice Awards-ra, amit még augusztus 12-én, vasárnap délután rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'Riverdale' 24 éves színésznője egy kifinomult és igazán előkelő, bájos ruhában érkezett a díjátadóra, ahol mesésen nézett ki. Camila egy pasztell rózsaszín, mélyen dekoltált és harangszabású Fendi koktélruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit apró mintázatokkal díszítettek fel. Ez pont az az esemény, ahol senki nem várja el a jelenlévőktől, hogy drámai és emlékezetes ruhákat viseljenek, a legtöbb esetben laza, de mégis sikkes ruhákat várunk tőlük, melyek izgalmasak és színesek. Nos pontosan ennek az ellentétét kaptuk a fiatal tehetségtől, aki a klasszikus és nőies oldalát mutatta meg ebben az 30-es éveket megidéző, retró stílusú kreációban, ami mesésen mutatott rajta. Talán első látásra túlzásnak tűnhet egy ennyire elegáns ruha egy ilyen eseményen, de én örültem annak, hogy bevállalta, mert tényleg gyönyörű volt benne és nem utolsósorban a fiatalos stylingnak köszönhetően sikerült meggyőznie arról, hogy remek választás volt számára. A szabás a maga egyszerűségével a legnagyobb rendben volt, hiszen végig csodásan követte Camila alakját; a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva benne, illetve a vállait és a lábait is sikeresen meg tudta villantani, plusz még a dekoltázsát is kiemelték, aminek hála a kicsit kacérabb, sejtelmesebb elemek is megjelentek az összeállításában. Az egyszerű eleganciát követve a színválasztás is nagyon visszafogott lett, egy pasztell rózsaszín árnyalat mellett döntöttek, ami a kreol bőrszínével fantasztikus összhangot alkotott, akárcsak a sötét hajával, így minden a legnagyobb rendben volt. Talán a szoknyarész lehetett volna egy kicsit rövidebb, hogy többet láthassunk a lábaiból, de ebben a formában is rendben volt az egész szerintem. A megjelenését egy pár fehér Sophia Webster magassarkú szandállal, valamint Jacqiue Aiche ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Camila haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje kifejezetten friss és üde lett; a szemeit barna és ezüst szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, valamint highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira nude színű rúzs és szájfény került.

Még nincs hozzászólás.