Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Camila Mendes x Fendi

2018.08.16. 18:26, Fanni

Camila Mendes is ellátogatott a 2018-as Teen Choice Awards-ra, amit még augusztus 12-én, vasárnap délután rendeztek meg az inglewoodi The Forumban.

A 'Riverdale' 24 éves színésznője egy kifinomult és igazán előkelő, bájos ruhában érkezett a díjátadóra, ahol mesésen nézett ki. Camila egy pasztell rózsaszín, mélyen dekoltált és harangszabású Fendi koktélruhát viselt a 2018-as elő-őszi kollekcióból, amit apró mintázatokkal díszítettek fel. Ez pont az az esemény, ahol senki nem várja el a jelenlévőktől, hogy drámai és emlékezetes ruhákat viseljenek, a legtöbb esetben laza, de mégis sikkes ruhákat várunk tőlük, melyek izgalmasak és színesek. Nos pontosan ennek az ellentétét kaptuk a fiatal tehetségtől, aki a klasszikus és nőies oldalát mutatta meg ebben az 30-es éveket megidéző, retró stílusú kreációban, ami mesésen mutatott rajta. Talán első látásra túlzásnak tűnhet egy ennyire elegáns ruha egy ilyen eseményen, de én örültem annak, hogy bevállalta, mert tényleg gyönyörű volt benne és nem utolsósorban a fiatalos stylingnak köszönhetően sikerült meggyőznie arról, hogy remek választás volt számára. A szabás a maga egyszerűségével a legnagyobb rendben volt, hiszen végig csodásan követte Camila alakját; a vékony dereka és a csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva benne, illetve a vállait és a lábait is sikeresen meg tudta villantani, plusz még a dekoltázsát is kiemelték, aminek hála a kicsit kacérabb, sejtelmesebb elemek is megjelentek az összeállításában. Az egyszerű eleganciát követve a színválasztás is nagyon visszafogott lett, egy pasztell rózsaszín árnyalat mellett döntöttek, ami a kreol bőrszínével fantasztikus összhangot alkotott, akárcsak a sötét hajával, így minden a legnagyobb rendben volt. Talán a szoknyarész lehetett volna egy kicsit rövidebb, hogy többet láthassunk a lábaiból, de ebben a formában is rendben volt az egész szerintem. A megjelenését egy pár fehér Sophia Webster magassarkú szandállal, valamint Jacqiue Aiche ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Camila haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje kifejezetten friss és üde lett; a szemeit barna és ezüst szemhéjpúderrel, valamint szempillaspirállal emelték ki, az arcát bronzosították és pirosították, valamint highligher-t is használtak, végezetül az ajkaira nude színű rúzs és szájfény került.

Még nincs hozzászólás.