Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Maia Mitchell x Mario Dice

2018.08.16. 19:24, Fanni

Maia Mitchell is hivatalos volt még augusztus 12-én, vasárnap délután az idei Teen Choice Awards-ra, amit az Inglewoodban található The Forumban rendeztek meg.

A 24 éves ausztrál színésznő egy finoman drámai és elegáns, de mégis valamennyire kacér darab mellett döntött ez alkalommal. Maia egy fekete, fehér gallérral és lézerkivágott díszítéssel kiegészített Mario Dice miniruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, amit bő ujjakkal és fodros szoknyarésszel tettek teljessé. Első látásra azt gondolhatná az ember, hogy a fiatal színésznő egy játékos apácajelmezben érkezett az eseményre, ami inkább jelmeznek tűnt, mint designer ruhának, de összességében a végeredmény sikkes és fiatalos lett, amit értékelek. Ahogy azt is, hogy ő egyáltalán nem egy kiszámítható ruhát viselt a díjátadó alatt, aminek nagyon örültem, de azért választhatott volna egy ennél kicsit játékosabb és színesebb kreációt is, ami a díjátadó hangulatához, illetve a nyári évszakhoz is jobban passzolt volna. Legnagyobb bánatomra a szabás nem tette lehetővé, hogy Maia alakjára nagy figyelem kerüljön, sőt a vékony dereka és a csípője is eltűnt benne, de szerencsére sikerült a hosszú lábait megvillantania, ami megmentette a megjelenését és a végére sikerült megszeretnem ezt az outfitet, bár nem mondanám, hogy a kedvenceim közé tartozott volna, de értékelni tudom és eladhatóvá tudta tenni, ami a legfontosabb. A színválasztás klasszikus stílusú és nagyon biztonságos lett, a fekete alapszín a színésznő világos bőrszínével szép kontrasztot alkotott, de a fehér mintázatnak és a gallérnak sikerült feldobnia az összhatást, így nem lett a ruha teljesen egyhangú, míg a fodrokkal a drámaiságot jelenítették meg. Kiegészítőként egy pár fekete Loriblu magassarkút, fekete Kilian clutch-ot és Lilou ékszereket választott.

Maia rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza, göndör fürtökbe besütve viselt. A sminkje nagyon bájos és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira málnaszínű rúzs került fel.

Még nincs hozzászólás.