RED CARPET FASHION

Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű, vörös szőnyeges divattal foglalkozó oldalon. Érdekel a divat és foglalkoztat, hogy milyen ruhákat viseltek a hírességek (színészek, énekesek, modellek) a legnagyobb eseményeken az év során? Ha a kérdésre igen a válasz, akkor nagyon jól helyen jársz. Az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, minden héten szavazhattok a legjobban öltözött sztárokra, figyelemmel követhetitek a díjátadószezont és elrepítelek Titeket hollywoodi elit eseményeire, én pedig kielemzem az outfitjeiket, hiszen ki ne lenne kíváncsi rá, hogy mit viseltek egy-egy adott rendezvény alatt!?

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    
    

20/19
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, Zaphire, Fruzsi & Kitti, Szandi
Feltételek | Lekerültek

Kérlek Titeket, hogy a chatben jelentkezzetek!

 
Események

Dec 5, szer - The Hollywood Reporter Women in Entertainment Party
Dec 9, vas - Bumblebee Los Angeles premier
Dec 10, hét - British Fashion Awards
Dec 12, szer - Mary Poppins Returns London premier

Jan 6, vas - Golden Globe Awards
Jan 13, vas - Critics' Choice Awards
Jan 14, hét - NAACP Image Awards
Jan 19, szom - Producers Guild Awards
Jan 22, kedd - Oscar Nominations
Jan 27, vas - Screen Actors Guild Awards
Feb 2, szom - Directors Guild Awards
Feb 10, vas - Grammy Awards
Feb 10, vas - BAFTAs
Feb 19, kedd - Costume Designers Guild Awards
Feb 20, szer - Brit Awards
Feb 23, szom - Film Independent Spirit Awards
Feb 25, hét - Oscars

 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2019.01.17. 18:10
2019.01.16. 21:52
2019.01.16. 12:11
2019.01.16. 11:37
2019.01.16. 11:20
2019.01.16. 10:51
2019.01.14. 21:51
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v4.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő, Linda, NikkiiWorld
» E-mail: fannismiley96[kukac]gmail.com
» Források: (x) (x) (x) (x) (x)
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Maia Mitchell x Mario Dice

2018.08.16. 19:24, Fanni

Maia Mitchell is hivatalos volt még augusztus 12-én, vasárnap délután az idei Teen Choice Awards-ra, amit az Inglewoodban található The Forumban rendeztek meg.

A 24 éves ausztrál színésznő egy finoman drámai és elegáns, de mégis valamennyire kacér darab mellett döntött ez alkalommal. Maia egy fekete, fehér gallérral és lézerkivágott díszítéssel kiegészített Mario Dice miniruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, amit bő ujjakkal és fodros szoknyarésszel tettek teljessé. Első látásra azt gondolhatná az ember, hogy a fiatal színésznő egy játékos apácajelmezben érkezett az eseményre, ami inkább jelmeznek tűnt, mint designer ruhának, de összességében a végeredmény sikkes és fiatalos lett, amit értékelek. Ahogy azt is, hogy ő egyáltalán nem egy kiszámítható ruhát viselt a díjátadó alatt, aminek nagyon örültem, de azért választhatott volna egy ennél kicsit játékosabb és színesebb kreációt is, ami a díjátadó hangulatához, illetve a nyári évszakhoz is jobban passzolt volna. Legnagyobb bánatomra a szabás nem tette lehetővé, hogy Maia alakjára nagy figyelem kerüljön, sőt a vékony dereka és a csípője is eltűnt benne, de szerencsére sikerült a hosszú lábait megvillantania, ami megmentette a megjelenését és a végére sikerült megszeretnem ezt az outfitet, bár nem mondanám, hogy a kedvenceim közé tartozott volna, de értékelni tudom és eladhatóvá tudta tenni, ami a legfontosabb. A színválasztás klasszikus stílusú és nagyon biztonságos lett, a fekete alapszín a színésznő világos bőrszínével szép kontrasztot alkotott, de a fehér mintázatnak és a gallérnak sikerült feldobnia az összhatást, így nem lett a ruha teljesen egyhangú, míg a fodrokkal a drámaiságot jelenítették meg. Kiegészítőként egy pár fekete Loriblu magassarkút, fekete Kilian clutch-ot és Lilou ékszereket választott.

Maia rövid haja szabadon maradt, amit oldalt elválasztva és laza, göndör fürtökbe besütve viselt. A sminkje nagyon bájos és üde lett; a szemeit barna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát pirosították, míg az ajkaira málnaszínű rúzs került fel.

Még nincs hozzászólás.