Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Dove Cameron x Monique Lhuillier

2018.09.14. 15:42, Fanni

Dove Cameron is hivatalos volt szeptember 7-én, múlt péntek este a Harper's Bazaar magazin idei ICONS partijára, aminek a Plaza Hotel adott otthont New Yorkban a divathét alatt.

A 22 éves színésznő egy nagyon kacér és egyben szexi, izgalmas összeállítás mellett döntött ez alkalommal. Dove egy élénk pink alapszínű, pánt nélküli és finoman alakkövető Monique Lhuillier miniruhát viselt a 2018-as őszi/téli kollekcióból, ami rengeteg apró flitterrel díszítettek fel. Talán még Nektek is ismerős lehet ez a kreáció, hiszen alig egy hónapja, Lili Reinhart ugyanezt a darabot viselte a 2018-as Teen Choice Awards-on, annyi különbséggel, hogy neki alakítottak rajta és a szoknyarész ennél, vagyis az eredetinél sokkal hosszabb volt. Akkor azt mondtam, hogy sajnálom, hogy Lili nem az eredeti verzót viselte, ami ez lett volna, most pedig azt kell mondanom, hogy sajnálom, hogy Dove-on nem Lili darabja volt rajta, cserélniük kellett volna, mert neki meg az állt volna jobban. Ezt egy kicsit erőltetettnek éreztem rajta, amin a styling, a sminkje és a haja sem segített sokat. Az kétségtelen, hogy nagyon szexi és dögös volt a fekete szőnyegen, viszont nem tudta eladhatóvá tenni, amit sajnáltam, mert maga a ruha elég játékos és izgalmas volt és összességében jól is állt neki. Talán más kiegészítőkkel, de főleg más sminkkel sokkal jobb lehetett volna a végeredmény. A szabásba egyébként lehetetlen belekötni, mert a fiatal színésznő vékony dereka és a csípője is szépen ki lett emelve benne, de a legnagyobb figyelem a vállaira, illetve a formás lábaira került. A színvilág is kifejezetten tetszett, az élénk pink árnyalat Dove barnított bőrszínével és a szőke hajával is remek összhangot alkotott, de a legizgalmasabb részlet az egészben a flitteres díszítés volt, ami mesésen csillogott a vakuk villogó fényének hatására. Összességében az eseményen jól megállta a helyét a választása, de a sminkjén tényleg változtatniuk kellett volna a kicsit finomabb, visszafogottabb végeredmény érdekében. A megjelenését egy pár ezüst Casadei magassarkú szandállal, szintén ezüst Judith Leiber clutch-csal, illetve Jacob & Co. ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Dove haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje igazán színes és izgalmas lett, ami egy fekete vagy fehér ruhával sokkal jobban tetszett volna, de a már így is elég mozgalmas kreáció mellett elég sok(k) volt; a szemeit piros és pink füstös sminkkel, illetve műszempillával emelték ki, az arcát lágyan bronzosították és erősen pirosították, végül az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Még nincs hozzászólás.