Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Sara Sampaio x Maison Alexandrine

2018.09.14. 16:09, Fanni

Sara Sampaio is jelen volt a Harper's Bazaar 2018-as ICONS partiján, amit szeptember 7-én, péntek este rendeztek meg a new yorki divathét alatt és a Plaza Hotel adott neki otthont.

A 27 éves portugál modell egy nagyon elegáns és előkelő, nőies outfit mellett döntött ez alkalommal, amiben most is gyönyörűen festett. Sara egy hófehér, finoman alakkövető és pánt nélküli Maison Alexandrine estélyit viselt a 2018-as tavaszi/nyári kollekcióból, amit apró flitterekkel díszítettek fel, illetve oldalt magasan fel is slicceltek. Ahogy már emlegettem a Velencei Filmfesztiválos megjelenései alatt a fiatal modell megjelenéseit mindig is nagyon szerettem, mert úgy tud szexi és kacér lenni, hogy erőlködne ezzel kapcsolatban, soha nem láthatjuk ízléstelen és ódivatú ruhákban, mindig a legjobb formáját hozza, amit nagyon szeretek a stílusában. Most is azt láthatjuk, hogy egy nagyon kifinomult kreációt választott, aminek a szabása gyönyörű volt, egyetlen egy hibát sem találhatunk benne, mert tökéletesen követte a kecses alakját. Ez azt jelenti, hogy a vékony dereka és a csípője is nagyszerűen ki lett hangsúlyozva benne, de a legnagyobb figyelem a vállaira került és sejtelmesen még a lábát is sikerült megvillantania, anélkül, hogy túlzásokba esett volna. Mindennek megvolt a maga helye és annak ellenére, hogy a vállait és a lábait is megmutatta mégsem érezhetjük azt, hogy túl sok mindent láthattunk volna belőle, egyáltalán nem erőlködött, de a végeredményben mégis ott volt a finom szexiség. A színválasztás is rendben volt, bár bevallom egy kicsit reménykedtem abban, hogy egy kicsit színesebb kreációban láthatjuk majd legközelebb, ez láthatóan nem jött össze, az viszont tagadhatatlan, hogy a fehér alapszín gyönyörű összhangot alkotott a barnított bőrszínével és a sötét hajával is, amit a ruhán elhelyezett flitterekkel tudtak egy kicsit izgalmasabbá tenni. A fekete szőnyegen úgy tündökölt Sara, mint egy igazi, hollywoodi filmsztár. A megjelenését egy pár arany Christian Louboutin magassarkúval, valamint EF Collection ékszerekkel egészítette ki.

Sara haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és nagy, göndör fürtökbe besütve viselt. A sminkje klasszikus stílusban készült el; a szemeit barna szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan kontúrozták és pirosították, végezetül az ajkaira élénk piros rúzs került.

Még nincs hozzászólás.