Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

 
Elite cserék

    
    
    

20/17
Képre vár: Viki, Monic, Kriszti, zara
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Szept 6-16, csüt-vas - Torontói Filmfesztivál
Szept 14, pén - Audi Emmy Awards elő-parti
Szept 15, szom - BAFTA TV Tea parti
Szept 15, szom - Women Making History Brunch
Szept 15, szom - Variety and Women in Film parti
Szept 16, vas - Victoria Bekcham x Vogue UK parti

Szept 16, vas- The House with a Clock on Its Wall LA premier
Szept 17, hét - Emmy Awards
Szept 17, hét - Netflix after parti 
Szept 17, hét - HBO after parti
Szept 17, hét - WME parti
Szept 17, hét - LOVE magazin parti
Szept 17, hét - A Simple Favour London premier
Szept 19-21, szer-pén - San Sebastian Filmfesztivál
Szept 22, szom - Smallfoot Los Angeles premier
Szept 22, szom - Bad Times at the El Royale Los Angeles premier
Szept 24, hét - A Star Is Born Los Angeles premier
Szept 24, hét - Night School Los Angeles premier
Szept 27, csüt - A Star Is Born London premier
Szept 28, pén - Nomis Los Angeles premier
Okt 10, szer - Widows London premier
Okt 17, szer - Halloween Los Angeles premier
Okt 18, csüt - The Favourite London premier
Okt 23, kedd - Bohemian Rhapsody London premier
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.09.22. 21:40
2018.09.22. 10:49
2018.09.22. 10:37
2018.09.21. 19:46
2018.09.21. 19:32
2018.09.21. 19:16
2018.09.20. 13:59
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events

Bella Hadid x Mugler

2018.09.14. 18:00, Fanni

Bella Hadid is jelen volt az amerikai Harper's Bazaar magazin 2018-as ICONS partiján, amit még szeptember 7-én, péntek este rendeztek meg a new yorki divathét alatt a Plaza Hotelben.

A 21 éves modell egy igazán figyelemfelkeltő és a fantáziánkra nem túl sokat hagyó, "Playboy-nyuszi "outfit mellett döntött ez alkalommal. Bella egy nude alapszínű, szinte teljesen átlátszó, csak a kényes területeket eltakaró és teljesen alakkövető Mugler catsuit-ot viselt, amit mélyen dekoltáltak és kifejezetten az ő számára terveztek. Amikor megláttam a fiatal modellről a képeket először, csak a szememet kezdtem el forgatni, hiszen nem okozott túl nagy meglepetést az ízléstelen szettjével, aztán nevettem is egyet rajta, mert hihetetlennek tartom, hogy ez egy custom made darab volt, amit az Ő jóváhagyásával készítettek el, ráadásul még bele is egyezett abba, hogy a fotósok előtt ebben fog megjelenni. A stylistját pedig egyáltalán nem értem, hiszen Gigi-t, a testvérét is ő öltöztette, de nála valahogy mindig sikerül az ízléses darabokat kiválasztania, úgy tűnik Bella nem olyan szerencsés, mint a nővére. Egyébként is nagyon ritkán szeretem a választásait, mert egyáltalán nem öltözködik változatosan, mindig a "resting bitch", mosolytól mentes arcát mutatja (most kivételesen mosolygott is), nagyon ridegnek és unalmasnak tűnik minden egyes alkalommal, ráadásul a színekkel sem szeret játszadozni, mert leginkább csak a fekete, fehér, piros és a nude árnyalatokat ismeri, ezeken kívül más darabokat nem nagyon szokott viselni. Pedig az év elején és a múlt év végén láthattunk már tőle kifejezetten szép, elegáns és nőies összeállításokat is, de úgy tűnik, hogy visszatért a sokat mutató vonalhoz. Az első gondolatom az volt, hogy eltévesztette a partit és igazából a Playboy házba indult el, mert eléggé úgy nézett ki, mint egy playmate ebben a darabban. Az tagadhatatlan, hogy az alakja megvan ahhoz, hogy ilyen és ehhez hasonló, testrefeszülő ruhákat viseljen, de akkor azok legalább ne legyenek ennyire átlátszóak, mert csak még olcsóbbá és erőltetebbé teszi a megjelenését. Viszont annak ellenére, hogy kifejezetten neki lett elkészítve és tervezve a felsőrésznél valamit nagyon elrontottak, mert a mellei alig fértek el benne, majdnem kiestek és még össze is lettek nyomva, ami nem csak kényelmetlen lehetett számára, de nem is nézett ki jól. A másik gondom pedig a derékrész volt, ami szintén nagyon szűk volt, csodálom, hogy mozogni tudott benne. Az mondjuk igaz, hogy így a vékony dereka és a formás csípője is tökéletesen ki lett hangsúlyozva, de szerintem nem ért meg ennyit, illetve ezek mellett még a lábaira is nagy figyelem került, akárcsak a dekoltázsára. Az pedig már 100%-ig biztos, hogy ezzel az összeállításával be fog kerülni az év végi "WDOTY" szavazásba is, mert tényleg borzalmas lett ez a szett. A színválasztás az egyetlen, amibe nem tudok igazából belekötni, mert ez a világos nude árnyalat Bella barnított bőrszínével megfelelő összhangot alkotott, de ennél több pozitívumot nem tudok kiemelni a megjelenéséből. Kiegészítőként egy pár átlátszó Yeezy magassarkút, illetve Lorraine Schwartz ékszereket választott.

Bella haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és egyenesre beszárítva viselt. A sminkje klasszikus stílusú volt, de a hajával és a ruhával együtt a végeredmény nagyon öregítette; a szemeit barna szemhéjpúderrel és műszempillával emelték ki, az arcát kontúrozták és highligher-t is használtak, végül az ajkaira nude színű rúzst vittek fel.

Még nincs hozzászólás.