Üdvözlök mindenkit a RedCarpet-Fashion nevű oldalon. Az oldal címéből már rájöhettetek, hogy mivel foglalkozhat az oldal, de ha mégsem, akkor elmondanám: az oldalon olvashattok a legújabb trendekről, megnézhetitek a legnagyobb divatházak divatbemutatóit, figyelemmel követhetitek a divatheteket, valamint értesülhettek arról, hogy a kedvenc hírességeitek (legyenek azok színészek, énekesek, modellek stb.) milyen kreációkban jelentek meg az év legnagyobb vörös szőnyeges eseményein.

Oldaltérkép

 
Chat
 
Family

Kérlek Titeket, hogy ide ne jelentkezzetek! Csak a kedvenc oldalaimnak tartogatom ezeket a helyeket!

Képre vár: Ninaa

 
Elite cserék

    
    
    

20/15
Képre vár: Barbi, Viki
Feltételek | Lekerültek

Kérlek,Titeket, hogy a chat-ben jelentkezzetek!

 
Események
Jún 10, vas - Tony Awards
Jún 18, hét - MTV Movie Awards
Jún 25, hét - Antman and the Wasp Los Angeles premier
Júl 16, hét - Mamma Mia!: Here We Go Again
 
Bejegyzések
Friss bejegyzések
2018.06.18. 17:01
2018.06.18. 16:23
2018.06.18. 15:39
2018.06.18. 15:20
2018.06.18. 11:32
2018.06.18. 11:00
2018.06.18. 10:49
 
Az oldalról

» Admin: Fanni
» Téma: divat
» Nyitás: 2016. január 18.
» Kinézet: v3.0 Márk
» Ajánlott böngésző: Google Chrome
» Egyéb kódok: Gergő
» E-mail: fannismiley96@gmail.com
» Források: x x x x 
»

Az oldal semmilyen kapcsolatban nem áll a tervezőkkel, a modellekkel, hírességek-kel, stylistokkal. Ez csupán egy divattal foglalkozó oldal, ahol a saját vélemé-nyeimet olvashatjátok a vörös szőnyeges megjelenésekről.

belépés x kilépés

 
New events
Archívum - 2017. április

Chloe Sevigny x Alessandra Rich

2017.04.30. 21:23, Fanni

Chloe Sevigny április 24-én, hétfő este ellátogatott a 'The Dinner' premierjére, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban és a BMCC Tribeca PAC adott neki otthont.

A film 42 éves színésznője tőle megszokottan egy nagyon feltűnő és izgalmas, ugyanakkor elegáns ruhában lépett a vörös szőnyegre ez alkalommal. Chloe egy lime zöld, apró rózsaszín virágmintákkal díszített, finoman alakkövető, hosszú ujjú és magasított nyakú Alessandra Rich midiruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. Tudom, hogy elég feltűnő, szokatlan valamint túl élénk az egész, de a színésznőtől már megszokhattuk az ehhez hasonló választásokat, így úgymond ezzel nem sikerült meglepnie, na meg azt is figyelembe kell vennünk, hogy ő az egyik olyan személy Hollywoodban, aki híres a különleges outfitjeiről, így csalódást nem tudott most sem okozni, valamint ennél visszafogottabbra nem is számíthatunk tőle. Elég sok minden történik ezen a tervezésen, főleg ha a szín mellett figyelembe vesszük a nyakrészt, a hosszú ujjakat, magának a ruhának a hosszúságát, a mintákat, valamint a vállrészt is, aztán pluszba még ott vannak a kontrasztot alkotó, fekete kiegészítők is. Nem is olyan héten, Rita Ora-n láthattunk egy ehhez hasonló ruhadarabot, csak Emilio Pucci tervezésében, ami meglepő módon nekem tetszett és az igazat bevallva ezzel sem voltak nagy problémáim, kettőjükön kívül (plusz Rihannán) máson nem is tudnám ezt a színvilágot elképzelni, tényleg jól állt neki és eladhatóvá sikerült tennie, plusz az aró minták egy kicsit még izgalmasabbá és különlegesebbé varázsolták az egészet. A szabásba viszont egy kicsit bele tudok kötni, mert szerintem az egész túl zárt és hosszú volt, jobban tetszene, ha a szoknya a térde környékén végződött volna, illetve a hosszú ujjaktól vagy a magasított nyaktól mindenképpen megszabadultam volna. Viszont maga a tervezés a Chloe kecses alakját nagyszerűen kihangsúlyozta, mivel a vékony derekára és a csípőjére is nagy figyelmet szenteltek, ami tetszett és nőiesebbé tette a végeredményt. A szabás egyes részei mellett még a sötét kiegészítők használatába tudok belekötni, amelyek túlságosan is elütöttek ezektől az élénk és feltűnő színektől, szóval ezek nem tetszettek. A megjelenését egy pár fekete Jimmy Choo magassarkú szandállal, illetve egy fekete-arany táskával egészítette ki és tette teljessé.

Chloe haja leengedve maradt, amit középen elválasztva és laza hullámokba besütve viselt a hátára omolva. A sminkje egyszerű, de nagyszerű lett; a szemeit fekete szempillaspirállal emelték ki, az arcára pirosítót vittek fel, míg az ajkaira élénk piros rúzs került.

Madeline Brewer x Lela Rose

2017.04.30. 20:54, Fanni

Madeline Brewer április 25-én, kedd este megjelent a 'The Handmaid's Tale' sorozat los angelesi premierjén is, amit az Arclight Cinerama Dome-ban rendeztek meg.

A sorozat 24 éves színésznője egy klasszikus, de egyben mégis modern és izgalmas, vadabb darabban lépett a fekete szőnyegre, ahol nagyon csinos volt. Madeline egy sötétkék alapszínű, piros tulipánokkal díszített, kétrészes Lela Rose szettet viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy pánt nélküli és hosszított fazonú felsből, illetve egy hozzá passzoló, bővebb szárú nadrágból állt össze. Szerintem el sem kell mondanom, hogy mennyire imádtam, hiszen már szerintem a könyökötökön ön ki, hogy mennyire odáig vagyok meg vissza az ehhez hasonló nadrág+ruha kombinációkért. Bár ebben az outfitben miniruha pont nem kapott helyet, ez helyett a hosszított felső ugrott be, ami ugyanolyan jól funkcionált és kellően izgalmas lett ennek köszönhetően a végeredmény. A szabás szerencsére lehetővé tette, hogy Madeline vékony dereka és a csípője is ki legyen emelve, valamint a vállaira is nagy figyelmet szenteltek, aminek köszönhetően egy kis kacérság és sejtelmesség is bele lett csempészve az összhatásba. A színvilág ugyan elég klasszikus volt, főleg ami a sötétkék alapszínt illeti, de az élénkebb virágmintáknak köszönhetően nem lett unalmas a megjelenése, sőt egy kevés nőies és finoman romantikus stílus is felfedezhető benne. Kiegészítőként egy pár ezüst Ralph Lauren magassarkú szandált, illetve John Hardy, Sydney Evan és Yossi Harari ékszereket választott.

Madeline haját egy középen elválasztott, szoros és sikkes, valamint alacsonyan elhelyezett copfba készítették el. A sminkje viszont ennél sokkal sötétebb és drámaibb lett; a szemeit füstös fekete sminkkel emelték ki, az arcát kontúrozták és pirosítót is használtak rajta, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Chloe Bennet x Maria Lucia Hohan

2017.04.30. 20:40, Fanni

Chloe Bennet április 24-én, hétfő este ellátogatott a 2017-es East West Players Visionary Awards-ra, amit 51. alkalommal rendeztek meg Los Angelesben.

A 25 éves színésznő egy nagyon elegáns és nőies, romantikus stílusú tervezésben lépett a vörös szőnyegre, ahol remekül nézett ki. Chloe egy nude színű, fehér csipkével, fodrokkal és finoman átlátszó részekkel díszített, lágy esésű Mara Lucia Hohan estélyit viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A ruha tényleg gyönyör volt, a könnyed és légies esésének és a visszafogott sziluettjének köszönhetően tényleg nagyon egyszerű, de kifinomult volt az egész. Bár a fodrok és a csipke részletek kicsit izgalmasabbá varázsolták a végeredményt, de összességében mégis elég biztonságos, talán unalmas volt az összhatás, de ez nem jelenti azt, hogy nem nézett ki jól a színésznő. A színválasztásba viszont muszáj belekötnöm, mivel ez a nagyon világos nude árnyalat egyáltalán nem passzolt Chloe kreol bőrszínéhez, sőt kicsit sápította is, amit nagyon sajnálok és ezen a fehér csipkés részek sem segítettek, sőt még egy lapáttal erre rá is tettek. A szabás viszont teljesen rendben volt, de ahogy írtam semmi újdonságot, vagy különleges elemet nem tudtak ezzel mutatni; a fiatal színésznő kecses alakját egyészen a csípőjéig elég jól követte a ruha kialakítása, így a vékony dereka is gyönyörűen ki lett emelve, akárcsak a csípője, illetve finoman a dekoltázsa is ki lett hangsúlyoza. Kiegészítőként egy pár fehér Jimmy Choo magassarkú szandált, valamint Hearts on Fire és Hueb gyémántékszereket választott.

Chloe haját egy középen elválasztott, nagyon laza és alacsonyan elhelyezett kontyba készítették el, elől pedig néhány hullámos tincs is szabadon maradt. A sminkje elég természetes, de feltűnő lett; a szemeit bronzos szemhéjpúderrel, fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, de highlighter-t és pirosítót is vittek fel rá, míg az ajkaira nude színű rúzs került.

Nina Dobrev x Giorgio Armani

2017.04.30. 20:18, Fanni

Nina Dobrev április 25-én, kedd délután megjelent a 2017-es Natural Resources Defense Council's Stand Up! Benefit eseményen, ami egy adománygyűjtő rendezvény és Beverly Hillsben rendezték meg a Wallis Annaberg Center for Performing Arts-ban.

A 28 éves színésznő egy elég egyszerű és minimalista stílusú, de mégis hihetetlenül dögös összeállításban lépett a sötétzöld szőnyegre, ahol mesésen nézett ki. Nina egy pasztell rózsaszín és nude színű, kétrészes Giorgio Armani nadrégkosztümöt viselt az állandó kollekciójukból, ami egy szűkített fazonú blézerből és egy hozzá passzoló egyenes szárú nadrágból állt össze. Még az év elején nem minden megjelenésével voltam megelégedve, sőt tavaly is voltak olyanok, amelyek egyáltalán nem tetszettek, de ezzel és az előző néhány megjelenésével teljesen sikerült lenyűgöznie. Nagyon örültem neki, hogy egy kicsit férfiasabb darabban láthattuk ez alkalommal, hiszen többször láthatjuk átlátszó, vagy éppen eléggé rövid ruhákban, így ez kellemes felüdülés volt azok után. De azzal, hogy nem viselt semmit a blézer alatt sokkal sejtelmesebb lett az egész megjelenésének a végeredménye, sőt ezzel a férfiasabb, élesebb vonalon egy kicsit finomítania is sikerült. A színválasztás eléggé semleges és letisztult volt, viszont a színésznő napbarnított bőrszínével tényleg fantasztikusan nézett ki, nem tudom a szememet sem levenni róla annyira csodás volt a kontraszt a ruha és a bőrének az árnyalata között. Bár azt bevallom, hogy csak második látásra jöttem rá, hogy a nadrág és a blézer nem egy árnyalatú, hiszen a felsőrész pasztell, rózsaszínes árnyalat volt, míg a nadrág nude színű, ami kicsit zavart mután leesett, de igazából nem zavart, sőt különlegesebb lett az összhatás is. A szabásba viszont nem tudok belekötni egy kicsit sem; Nina vékony dereka és a csípője is nagyon szépen ki lett hangsúlyozva, valamint a dekoltázsára is nagy figyelem irányult. A megjelenését egy pár arany Sobedar magassarkúval, pasztell rózsaszín Tyler Ellis clutch-csal és Meira T ékszerekkel egészítette ki és tette teljessé.

Nina haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és laza hullámokba besütve viselt. A sminkje remekül nézett ki, kicsit bronzos volt, ami a ruha árnyalataival tökéletesen nézett ki; a szemeit arany, barna és bronz színű füstös sminkkel emelték ki, az arcát bronzosították és highlighter-t is vittek fel rá, míg az ajkaira rózsaszín rúzs került.

Cate Blanchett x Louis Vuitton & Valentino

2017.04.30. 19:50, Fanni

Cate Blanchett még április 11-én, kedd délután megjelent a Louis Vuitton x Jeff Koons kapszulakollekció bemutató partiján, amit Párizsban rendeztek meg a Louvre-ban.

A 47 éves Oscar díjas színésznő egy nagyon vagány és drámai, tőle szokatlanul tényleg vadabb stílusú tervezésben lépett a fotósok elé, de ennek ellenére is fantasztikusan nézett ki. Cate egy fekete, fehér szegélyekkel és fodrokkal díszített, kétrészes Louis Vuitton öszeállítást viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból, ami egy oversized, nagy gallérral és peplummal kiegészített felsőből, illetve egy hozzá passzoló, szűkebb fazonú nadrágból állt össze. A színésznőnek minden egyes alkalommal sikerült újat mutatnia és lehengerelnie, amit egyszerűen imádok benne, valamint szerencsére ezt a lazább, de mégis feltűnő darabot is sikerült istenien viselnie és magáévá tennie. A legtöbb esetben tényleg drámai ruhákban láthatjuk, de nadrágos outfiteket még nem igazán viselt nagyobb eseményen, így ez egy újdonság, illetve az is, hogy nem lett most nagy figyelem szentelve annak, hogy elegáns és nőies legyen, inkább a férfiasabb, katonai vonalat követte, de sikerült eladhatóvá és szexivé tennie, szóval nem igazán tudok belekötni. Annyi biztos, hogy más és szokatlan volt, de mégis sikkes az egész, ami tőle el is várható. Ahogy feljebb már említettem a felsőrész kicsit nagyobb volt, de a fekete bőröv segítségével Cate alakja, de főleg a vékony dereka fantasztikusan ki lett emelve és finoman a csípője is ki lett hangsúlyozva. A színválasztás ugyan nem volt izgalmas, vagy kiemelkedő, de kétségtelen, hogy a színésznő világos bőrszínével és a szőke hajszínével csodás kontrasztot alkotott. A megjelenését egy pár fekete, hegyes orrú Louis Vuitton magassarkúval és szintén Louis Vuitton ékszerekkel tette teljessé. Cate jelenleg elég rövid haja leengedve maradt, amit oldalt elválasztva és egyenesre beszárítva viselt. A sminkje egyszerű, de mutatós lett; a szemeit fekete tusvonallal és szempillaspirállal emelték ki, az arcát kontúrozták, míg az ajkaira barackszínű rúzst vittek fel.

Cate április 26-án, vagyis szerda este hivatalos volt a 'Manifesto' premierjére, amit a 2017-es Tribeca Filmfesztivál alatt rendeztek meg New Yorkban és a Spring Studios adott neki otthont.

Az ausztrál színésznő erre az alkalomra egy eléggé izgalmas és kellően elegáns darabban lépett a vörös szőnyegre. Cate fekete, fehér és rózsaszín színekből összeálló, apró mintákkal díszített, magasított nyakú, hosszú ujjú és egyenes szabású Valentino ruhát viselt a 2017-es őszi/téli kollekcióból. A kifutón eredetileg egy fantasztikus, rózsaszín kabáttal mutatták be, amit egyszerűen imádtam tényleg annyira csodás volt, sőt a színésznő is viselte, mielőtt megérkezett volna a premier helyszínére, viszont a vörös szőnyegen már nem volt rajta. Sajnos, hiszen hatalmas hibát követett el, így hosszú idők után teljesen sikerült csalódnom a választásában. Nem is tudom, hogy hol kezdjem; talán azzal, hogy mennyire öreges és ódivatú volt az egész a kabét nélkül, sőt kissé unalmas is, plusz az alakját is teljesen eltakarta a zsákszerű sziluettje miatt. Ha már a kabátot nem viselte a tervezés felett, akkor jó lett volna ha legalább egy övvel kiemelik a vékony derekát, hogy egy kevés hangsúly a testére is kerüljön. Tényleg a legtöbb alkalommal bármiben le tud nyűgözni, de ezzel most egyáltalán nem sikerült. Nagyon nehéz egyetlen olyan részletet találni ezen a darabon, ami egy kicsit is jól nézett volna ki. Jó, ha nagyon megerőltetem magamat, akkor a színvilágra rá tudom fogni azt, hogy jól néz ki, de összességében mégsem tudott még csak ezzel sem lenyűgözni. Kiegészítőként egy pár Gianvito Rossi magassarkút, illetve Alexander McQueen clutch-ot választott (nincs a képen). A haja ismét leengedve maradt, amit oldalt elválasztva viselt, egyik oldalon a füle mögé tűrve az egészet. A sminkje ez alkalommal eléggé természetes és egyszerű lett; a szemeit világosbarna szemhéjpúderrel és szempillaspirállal emelték ki, az arcát lágyan bronzosították, az ajkaira végül rózsaszín rúzs került.

Elejére | Újabbak | Régebbiek | Végére |